HTML

belefaradtam a hulye betegekbe

Szabad ilyet? Hat mit szol ehhez a kamara? A kormany? Sajnalom, a betegek egyre hulyebbek, farasztobbak es szemtelenebbek. Itt egy kicsit levezetem a gozt, bemutatom a masik oldalt is. Akinek nem tetszik, kommentaljon, igerem az osszes esetet kivizsgalom, a kirivo esetek miatt ehsegsztrajk, esetleg nepszavazas is lehetseges. Kontakt / idopont a maganrendelesemen: drhentesmeszaros@gmail.hu

Friss topikok

Linkblog

Na akkor a masik tipus

2010.05.02. 02:27 drhentesmeszaros

Ugye van az ahogy mar irtam, aki mindenaron korhazba jon, ejjel 2kor egy haromhonapos bibivel a kisujja belso felen, de nagyon aggodik, es PONT erre jart.

Na ennek van az ellentete, a makacs, aki nem er ra. Altalaban a felesege beszeli ra, hogy fiacskam, 2 napja hanyod a vert, mi lenne, ha lemondanad a holnapi targyalast/fuvart/mutetet, mert hatugye. Es akkor bejona  beteg, nem er ra, siet, es a vegen amikor kap egy kis infuziot/fajdalomcsillapitot, na akkor jobban erzi magat es a kezet tordelo felesege sirama meleltt ("Doktorur, hat mondja meg neki") sajat felelossegere hazamegy. Regen, nagyon sokat beszeltem az ilyen beteg lelkere, mamar....csak annyit mondok, itt tessek alairni, de figyelmeztetem, h meg fog halni ha nem marad itt. Nem hiszi el. Hazamegy. Es aztan hajnali negykor sokkolodva visszajon. Akkoris o vezet, nem engedi az asszonyt a volanhoz.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyebetegek.blog.hu/api/trackback/id/tr251967724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása