HTML

belefaradtam a hulye betegekbe

Szabad ilyet? Hat mit szol ehhez a kamara? A kormany? Sajnalom, a betegek egyre hulyebbek, farasztobbak es szemtelenebbek. Itt egy kicsit levezetem a gozt, bemutatom a masik oldalt is. Akinek nem tetszik, kommentaljon, igerem az osszes esetet kivizsgalom, a kirivo esetek miatt ehsegsztrajk, esetleg nepszavazas is lehetseges. Kontakt / idopont a maganrendelesemen: drhentesmeszaros@gmail.hu

Friss topikok

Linkblog

A cigany beteg

2010.05.02. 02:38 drhentesmeszaros

Johat, tudom, roma, ize. Vagy a beteg aki cigany. Mindegy.

Egyszer Fabri mondta, h erdekes, nincs cigany hajlektalan, mert befogadjak egymast, ha ugy adodik, akkor 29en elnek 45 negyzetmeteren. Na mondd mar. Na ugyanigy olyan cigany beteg sincs, akit nem latogatnanak. Inkabb az van, h mar a mutetkor 37 norokon es 37x8 purde szaladgal a folyoson, erdekes, hogy mind egyszerre kaptak szabadnapot a munkahelyukrol. Ezalatt egy ket marcona ferfirokon a muto elott alldogal, igy is segitve a muteti szemelyzet koncentraciojat. Ha jol sikerul a mutet, akkor minden jo. Nagy a tet. Ezutan, beteg ugye a korteremben, mondjuk egy atlag haromagyas korterem. A nobeteg lanya azonnal bekoltozik a korterembe, ejszaka a foldon alszik. Latogatasi ido/letszam tobbszori nyajas, kesobb komoly, majd fenyegeto rabeszelesre sincs betartva. Mindig jot szoktam derulni azokon a kollegakon, akik azt hiszik, h _ok_ tudnak beszelni a nyelvukon _ezeknek_. Persze, igenisdragafoorvosur, ugyleszfoorvosur, csokolomakezitfoorvosur...aztan minden marad ugyanugy. En mindig az mondom a a tobbi betegnek h tegyenek panaszt. Erdekes, sosem tesznek.  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyebetegek.blog.hu/api/trackback/id/tr551967729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária 2010.05.02. 08:02:22

Néhány ékezet a megfelelő helyekre elszórva sokat javítana a posztok olvashatóságán, egyúttal a blog élvezeti értékén :)))
süti beállítások módosítása