HTML

belefaradtam a hulye betegekbe

Szabad ilyet? Hat mit szol ehhez a kamara? A kormany? Sajnalom, a betegek egyre hulyebbek, farasztobbak es szemtelenebbek. Itt egy kicsit levezetem a gozt, bemutatom a masik oldalt is. Akinek nem tetszik, kommentaljon, igerem az osszes esetet kivizsgalom, a kirivo esetek miatt ehsegsztrajk, esetleg nepszavazas is lehetseges. Kontakt / idopont a maganrendelesemen: drhentesmeszaros@gmail.hu

Friss topikok

Linkblog

Miert lesz az egeszsegugy szarabb, ha felemelik az orvosok fizeteset

2010.04.29. 13:27 drhentesmeszaros

 Lesz majd konkret sztori is, de hat valasztasok, remenyek, ezmegaz. Kulonben is azt irok ide amit akarok, halistennek. Szoval....szarabb lesz, az tuti. Mert

1. felemelik a fizeteseket

2. betiltjak a halapenzt

3. a betegek elvesztik az orvosok befolyasolasanak egyetlen eszkozet

4. hirtelen mindenki rajon, h szakmai minimumok, felszereltseg nelkul saaaaajnos nem lehet ellatni a betegeket

4.b hirtelen mindenkinek fontos lesz a magan-/szabadideje. Nem lesznek ejszakai mobilhivasok, valasztott nogyogyasz aki a Balatonrol ugrik, varratszedes ejszakai ugyeletben, mert a k. beteg csak akkor er ra. 

4.c meg azok az adocsalo vallalkozoknak (szegenyek, tudom, adopres stb) akik lenyegeben semmit sem adnak bele a TB-kasszaba, de adott esetben ki tudnak perkalni siman 50-100E Ft-t, na nekik is szar lesz.

5. Na ezert nem lesz ilyen, nem kell izgulni. Minden marad olyan langymeleg fos mint eddig.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyebetegek.blog.hu/api/trackback/id/tr481961789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gubancka 2010.04.30. 11:14:30

azért a 3. pontnál remeg a léc...
...én ugyan nem befolyásolom őket, de így nem is vagyok olyan kapós!(ha odatolom az arcom, én lehetek az a szerencsés, aki több órán át ücsörög, várva azt 2-4percet, amit benn töltök. eddigi egyéni rekordom: reggel 8-tól délután fél 3!így legalább megismerhettem a váltást)
viszont alig várom, hogy további izgalmas történettel dobja fel szürke hétköznapjainkat!
- egy (5évente 1* felbukkanó)hülye beteg

Kutyaszív 2010.05.04. 01:27:28

Az a szerencse, hogy ezt a rendszert direkt az ilyeneknek találták ki, mint te, mészáros. Attitűdöd tökéletesen illik a magyar rögvalóba. Ez egy neked való ország, megérdemlitek egymást.

Tudod, számomra az a legmegdöbbentőbb a blogodban, hogy van vki, aki annyira utálja az embereket (önmagát persze nem közéjük értve), hogy hajlandó az idejét ilyen dekonstruktív dolgokra szánni. Mi lenne, ha abbahagynád a névtelenség mögé bújt blogírást és inkább a betegeid szemébe mondanád, hogy dögöljön meg, mer' úgyis hülye. Vagy cigány. Vagy biztos van még valami vicces kategóriád.

Mindegy is persze, én is csak egy hülye vagyok, hogy ilyesmire pazarlom az időmet. Kívánom, hogy olvassál sok Nyelvész Józsit és gyógyuljál meg!

Kutyaszív 2010.05.04. 01:39:49

dekonstruktív = destruktív éjjel 2-kor
süti beállítások módosítása