HTML

belefaradtam a hulye betegekbe

Szabad ilyet? Hat mit szol ehhez a kamara? A kormany? Sajnalom, a betegek egyre hulyebbek, farasztobbak es szemtelenebbek. Itt egy kicsit levezetem a gozt, bemutatom a masik oldalt is. Akinek nem tetszik, kommentaljon, igerem az osszes esetet kivizsgalom, a kirivo esetek miatt ehsegsztrajk, esetleg nepszavazas is lehetseges. Kontakt / idopont a maganrendelesemen: drhentesmeszaros@gmail.hu

Friss topikok

Linkblog

A beszorult fing esete

2010.04.29. 11:32 drhentesmeszaros

 Ez nem egy konkret eset, ebbol naponta 100 van. Jon az idiota, h faj a hasa. Miota? Hat... (es ilyenkor harom nagyon hulye valasz van: 2 honapja /  tiz perce / mar el is mult). Jo, mondom, akkor vervetel, ultrahang,  minden negativ, tessek elhuzni haza, kell a hely annak akinek tenyleg van baja. Dehat...hasmenesem is van. Na, ha tud inni, nem hal bele, kis dieta, szevasz. Nem lehetne?-kerdi. Nem. Nagy nehezem elfogadja, ez van. De doktoruuuur, mi okozta?? Es ilyenkor mindenki megsertodik, ha a magam keresetlen modjan elmagyarazom, hogyhat en ezt honnan a f.szbol tudjam??? Mi vagyok en? A Joisten? Lehet ez lehet az, de most ha nem haragszik nem vegzunk azonnal vastagbeltukrozest es teljes test PET-szcintigrafiat. Nagy esellyel egy beszorult fing volt, tessek (otthon) nagyokat eregetni. Es aztan az ilyen kihisztizik maguknak a vizsgalatokat, oszt csodalkoznak, h az ellatorendszer aldozataul esnek a vegen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyebetegek.blog.hu/api/trackback/id/tr831958706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása